נחירת

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/10/2009 | 08:26 | מאת: דיילי

שלום ד"ר ברוורמן אני בת 24 אני נוחרת כמעט מאז כמה שנים כבר אולי אפילו יותר אני לא נוחרת כל לילה אבל הרבה פעמים זה בקיץ, כשאני מאוד עייפה או חולה תמיד היו לי קשיי נשימה ואלרגיות אבל שלא צריכים טיפול זה מאוד מאוד מפריע לי אני לא רוצה לבוא למרפאת שינה אלא למצוא פתרון טיפולי אחר - אולי מנורת מלח או מכשיר לשים בשיניים אשמח לקבל עזרה

27/10/2009 | 16:29 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, את נוחרת כמה שנים לא כל לילה אבל הרבה פעמים זה בקיץ. יותר כשאת מאוד עייפה או חולה. תמיד היו לך קשיי נשימה ואלרגיות את לא רוצה לבוא למרפאת שינה אלא למצוא פתרון טיפולי אחר - אולי מנורת מלח או מכשיר לשים בשיניים. אם כך, תנסי להתייעץ עם רופא שיניים\פה ולסת לגבי התקן דנטלי. בנוסף יש לבדוק נושא של עודף משקל שיכול להגביר נחירות. לגבי מנורת מלח - אין לי מושג. בברכה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה