הפסקות נשימה/נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

23/07/2012 | 14:27 | מאת: תומר

שלום רב, אני בן 37, לדברי אשתי לעתים נשימתי נפסקת במהלך השינה ואני מחרחר/נוחר. מזה מספר חודשים אני חש עייפות וחולשה רבה בכל הגוף בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות. כמו כן אציין כי אני ישן בממוצע כ- 6 שעות בלילה החל מחצות ועד 6:30, לרוב שינה רצופה ועמוקה מאוד. כיצד והיכן בודקים זאת ? מה לבקש מרופא המשפחה ? הפניה למעבדת שינה ? אודה על תשובתך בהקדם.

02/08/2012 | 23:52 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, אתה בן 37 ולדברי אשתך לעתים יש לך הפסקות נשימה במהלך השינה ואתה נוחר. אתה חש עייפות וחולשה רבה בכל הגוף בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות. יש לפנות לבדיקת רופא אף אוזן גרון לצורך בדיקה והפניייה למעבדת שינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה