יש לי נפיחות ליד האוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/07/2012 | 01:59 | מאת: יפרח חיים

שלום דוקטור אני מיצתער שאני כותב לך בשעות כאלה לא נוחות שמי חיים ואני בן 47 יש לי כאבים באוזן שמאול וגם נפיחות רציתי לדעת עים זה מסוכן או שיש לכול אחד את הבעיה הזאות אודה לך עים תענה לבקשתי זו תודה חיים יפרח הפלמח 11 נהריה מיקוד 22321

12/07/2012 | 07:50 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום חיים, יש לך כאבים באוזן שמאל וגם נפיחות. אתה צריך לפנות למומחה אף אוזן גרון בהקדם לבדיקה מאחר ויתכן ויש לך כנראה דלקת בבלוטת הרוק- הפרוטיס או תהליך דלקתי אחר. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה