נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

18/06/2012 | 15:46 | מאת: מעדיפה שישאר חסוי

שלום דוקטור יצחק ברוורמן ,אני מעדיפה להשאיר את שמי חסוי אני בת 15 יש לי בן זוג כבר חצי שנה..וישנם מצבים שאני הולכת לישון איתו וקמה לבד..למה?כי אני נוחרת בפעם הראשונה ממש התביישתי ..מה עלי לעשות בנידון?

12/07/2012 | 07:34 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, את בת 15 ויש לך בן זוג כבר חצי שנה והנחירות מפריעות לו ואת נבוכה. ממליץ לפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקה- האם יש בעיה הקשורה בהפרעות שינה, אולי ימליץ על מעבדת שינה. על פי הבדיקה ניתן להמליץ מה לעשות. יתכן וקשור בעודף משקל? איני יודע. צריך לבדוק. בהצלחה.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה