נחירות ,דום נשימה וניתוח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/05/2012 | 19:56 | מאת: ברוך

שלום הבת שלי בת 38 סובלת מבעיית נחירות ודום נשימה בשינה לפי קביעה במעבדת שינה,רופא אחד הציע ניתוח באף בשלב ראשון ורופא אחר טוען שאין סתימה באף (וגם אם הייתה) יש לעשות ניתוח בחיך ובלשון מה עושים? תודה

08/05/2012 | 20:40 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום ברוך, בתך בת 38 סובלת מבעיית נחירות ודום נשימה בשינה לפי קביעה במעבדת שינה. עיקר הבעיה יכולה לנבוע מבעיה באזור החיך ובסיס לשון. ראשית יש לבדוק אותה- ע"י מומחה א א גרון. שנית, לראות את מאפייני מעבדת השינה. שלישית- במקרים רבים מבצעים בדיקת SLEEP ENDOSCOPY אשר ממפה את הבעיה. לפי זה, מחליטים על הטיפול . בברכה ד"ר ברוורמן

09/05/2012 | 17:08 | מאת: ברוך

תודה רבה מאוד 2 שאלות קצרות הבנתי שניתוח באף מיותר למניעת דום נשימה ונחרות , האם שיטת הקובלציה(אלקטרודה) עדיפה על ניתוח יותר רדיקאלי של החיך והלשון ? או גלי רדיו עדיפים ,האם אפשר למנוע ניתוח בשימוש במכשיר סנורינג קאר של חברת נקסנס? ושוב תודה ברוך

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה