נחירות+ אלרגיה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/05/2012 | 17:31 | מאת: Neena

שלום, אני בת 31 סובלת מאלרגיה כבר שנים, ומשתמשת באנטיהיסטמינים וסטירואידים כמשאפים לאף.. בחודשיים האחרונים הרבה פעמים הרגשתי שאני נוחרת הרבה, דבר שלא היה מקודם. גם הסובבים אותי חושבים שזה לא טבעי.. הרבה פעמים מרגישה תוך כדי שינה פרקדן שהגרון נסגר ותחושת חנק..

03/05/2012 | 17:33 | מאת: Neena

מה כדאי לעשות?? לחזור לאלרגולוג, או לא.א.ג?? לצורך בירורים

04/05/2012 | 18:12 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום נינה. את סובלת מאלרגיה כבר שנים. משתמשת באנטיהיסטמינים וסטירואידים כמשאפים לאף. את נוחרת הרבה לאחרונה, דבר שלא היה קודם ומרגישה תוך כדי שינה פרקדן שהגרון נסגר עם תחושת חנק. ממליץ על בדעקת אף אוזן גרון כולל בדיקת מיתרים עם סיב אופטי. בברכה

05/05/2012 | 11:09 | מאת: Neena

תודה רבה דוקטור

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה