נחירות בת 36

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/04/2012 | 11:50 | מאת: שיר

שלום ! בשנתיים האחרונות החלו אצלי נחירות, כנראה כתוצאה מעלייה במשקל. אני ישנה עם פה סגור ונושמת מהאף, לפי הקריאה שלי בפורום הבנתי שיש לי כנראה חיך בשרני, רציתי לשאול לגבי הניתוח בחיך. האם הוא ניתוח קשה? מהן תופעות הלוואי? מה אחוזי ההצלחה בניתוח זה? וכמה זמן החלמה? בתודה מראש, שיר

27/04/2012 | 21:52 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום שיר, בשנתיים האחרונות החלו אצלך נחירות, כנראה כתוצאה מעלייה במשקל. ניתוח בחיך בעזרת קובלציה אינו קשה אך כואב שבוע. אני מציע קודם בדיקת אף אוזן גרון ומעבדת שינה בטרם נחשוב על כך. מה אחוזי ההצלחה בניתוח זה? תלוי במבנה של הנבדק לעיתים מאוד גבוהים ולעיתים נמוכים. זמן החלמה? כשבוע. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה