צמיד למניעת נחירות?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

24/04/2012 | 07:59 | מאת: דליה _קו

ראיתי בעתון פרסום לצמיד שיש בו חיישן המזהה רצף נחירות ובתגובה שולח אות אלקטרוני קל הגורם למשתמש להורדת עוצמת הנחירות ושינוי עוצמה בלי להפריע למהלך השינה. האם זה משהו מוכר? מועיל? תודה דליה.

27/04/2012 | 21:49 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לא מכיר צמיד יש סנסורים לשינה בלילה עם שעון שפועל כביו פידבאק של חברת נקסנס. בברכה

20/03/2013 | 22:39 | מאת: א.ע.

20/3/2013: רכשתי לניסיון מכשיר נגד נחירות Snore care של חברת נקסנס. למרות מוטיבציה אדירה לא הצלחתי להסתגל למכשיר מצאתי עצמי ער מ-4 בבוקר ועייף למחרת. החזרתי לפני תום תקופת הניסיון והובטח לי החזר מלא. ממאי 2012 ועד היום לא קיבלתי החזר של כספי. נאמר לי לאחרונה שנקסנס תנסה לגייס כספים ואם תצליח אקבל זיכוי אחרי פסח. בyou tube סרטונים למכשיר בהדגמת אריק אריאב.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה