נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

15/04/2012 | 13:40 | מאת: ליאן

צהריים טובים מתברר כי בשנה וחצי האחרונות התחלתי לנחור,וכנראה מאוד מאוד חזק. לפני כן היתה לי שינה מאוד שקטה. אני בחורה רזה ולא מעשנת. הייתי בבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון אך לטענתו לא נראית בעיה פזיולוגית . אלא לעיתים זו תופעה של הגיל( גיל 51). רופא המשפחה טוען ע"פ בדיקתו כי יש לי חך נמוך..... מה התהליך הבא, וכיצד אני ממשיכה מכאן. עלי לציין כי זה גורם לי לבעיות קשות עם בן זוגי ולטענתו הוא לא יכול לישון איתי באותה מיטה.... אודה על קבלת הנחייה כיצד לפעול , ולמי לפנות הלאה על מנת לקבל טיפול הולם שיפתור לי את הבעיה. טלפון 0506867420

27/04/2012 | 21:48 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום ליאן, התחלת לנחור וכנראה מאוד מאוד חזק. היית בבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון ולא נראית בעיה פזיולוגית . רופא המשפחה טוען ע"פ בדיקתו כי יש לך חך נמוך..... התהליך הבא: בדיקת אף אוזן גרון ומעבדת שינה. ניתן לנסות לטפל בנחירות ולעזור לבעיות הקשות עם בן זוגך . אפשר לעזור. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה