חנק

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/12/2011 | 00:56 | מאת: עמי

שלום, השתמשתי במכשיר CPAP בצורה אשר גרמה לאי פליטת אויר כך שבמשך מספר שעות ישנתי עם מערכת נשימה סגורה. הבוקר קמתי עם כאב רש נוראי וכאבים בבית החזה (אני בן 40). האם יכול להיות שנגרם לי איזשהו נזק לטווח ארוך עקב כך? איך אפשר לבדוק זאת?

23/12/2011 | 19:26 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום עמי, השתמשת במכשיר CPAP בצורה אשר גרמה לאי פליטת אויר ומספר שעות ישנת עם מערכת נשימה סגורה. יתכן ויש תקלה במכשיר. ראשית אם יש לך מיחושים כמו כאב ראש ועוד, עליך לפנות בהקדם לרופא לבדיקה רפואית. שנית, לפנות לחברה שנתנה לך את המכשיר לבדיקתו. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה