דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/12/2011 | 21:12 | מאת: mira

אני מאובחנת כסובלת מדום נשימה בדרגה בינונית ויותר. אמורה להעזר במכשיר CPAP אך לא כל כך מסתדרת איתו. הוצע לי להעזר במכשיר חדש שניקרא Snoring Care האם מישהו שמע או יודע דבר מה על זה? זה של חברת Nexense תודה מירה

23/12/2011 | 19:21 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב את מאובחנת כסובלת מדום נשימה בדרגה בינונית ויותר. אמורה להעזר במכשיר CPAP אך לא כל כך מסתדרת איתו. Snoring Care הוא מכשיר המבוסס על סנסורים מתחת למזרן ושעון על היד אשר נותן סיגנלים בזמן השינה ואמור לעזור בזמן דום נשימה בשינה ונחרה. בברכה

23/12/2011 | 23:47 | מאת: mira

חג שמח ותודה. השאלה שלי היא: האם הסינגלים לא מפריעים את השינה?

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה