קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/11/2011 | 11:02 | מאת: ירון

שלום רב. לאחרונה אני מרגיש קשיי נשימה קלים, אני לוקח אוויר ומרגיש כאילו כמות האוויר אינה מספיקה, גם כשאני ממלא את כל הריאות באוויר. האם יכול להיות קשר למזון/ שתייה מוגזת. האם יכול להיות קשר לפרופסיה. יש לציין שלאחר הפחתה בשתייה מוגזת והפסקה זמנית של פרופסיה (הפסקתי ל5 ימים וחזרתי לקחת) כמעט פסקה לי התופעה, אולם היא חוזרת באורח מופחת עוד יותר כאשר אני חושב על זה (פסיכולוגי אולי?) מה עלי לעשות? תודה.

13/11/2011 | 18:46 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

ממליץ על בדיקת רופא א א גרון. מאחר והתופעה כמעט פסקה כנראה שפעלת נכון. במידה ועדין אתה חש בבעיה לפנו לבדיקה רפואית בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה