תופעה מפחידה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/10/2009 | 10:12 | מאת: מירה

שלום רב.ד"ר ברוורמן, מידי פעם אני מתעוררת משנתי בלילה בבהלה לאחר הפסקת נשימה. אולם קיימת תופעה מפחידה ביותר. בשניית ההתעוררות אני כאילו רואה מן התפוצצות בעיניים וכתם אדום ומתעוררת. האם התופעה מוכרת ומה פישרה? אני בת ששים,שמנה,מטופלת בלחץ דם באיזון. תודה על תשובתך. מירה

20/10/2009 | 21:13 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, לגבי התעוררויות בלילה זה יתכן עקב דום נשימה בשינה. לגבי ההתעוררות שכאילו את רואה מן התפוצצות בעיניים וכתם אדום ומתעוררת, תופעה זו לא מוכרת לי עם נושא הפסקות נשימה בשינה ואני ממליץ על בדיקת עיניים ולחץ דם ממנו את סובלת. בברכה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה