התקן דנטלי למניעת נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

23/09/2009 | 01:45 | מאת: אלומה

לאחר ניסיון של כחודש עם מכשיר C-pap אליו לא הסתגלתי ברצוני לנסות את ההתקן הדנטלי. אני חוששת לעשות את ההתקן כי עד כמה שזכור לי קראתי היכנשו כי ההתקן עלול לגרום או להחריף נסיגת חניכיים. שאלותי הן: 1. אם באמת ההתקן עלול לגרום או להחריף ניסיגת חניכיים? 2. מי המומחים הטובים ביותר בארץ לבניית ההתקן? בתודה מראש אלומה

11/10/2009 | 23:17 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

למיטב ידיעתי התקן דנטלי לא מחריף נסיגת חניכיים אולם רופא פה ולסת המתקין אותו יוכל להסביר ולתת מידע על בעיות הקשורות בהתקן הדנטלי. ישנם מספר מומחים בארץ, חלקם קשור בבית חולים אסותא וחלקם בהדסה ירושלים. אני מכיר את ד"ר ירון חביב כמומחה. בברכה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה