דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

31/08/2011 | 20:46 | מאת: אורית

שלום ד"ר ברוורמן, בהמשך לתשובתך לגבי אימי בת ה-80 שיש לה לשון גדולה אשר אולי גורמת לחסימה (דום נשימה בשינה) כתבת שאולי צריך ניתוח קל. לאיזה ניתוח הנך מתכוון ולמי עליה לפנות? האם יש ניסיון לגבי התקן דנטלי? המודאגת, אורית

10/09/2011 | 19:02 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום אורית, ניתוח קל יכול להיות טיפול בחיך עם גלי רדיו= COBLATION עליה לפנות למומחה אף אוזן גרון העוסק בטיפול בדום נשימה בשינה. לגבי התקן דנטלי ניתן לבצע מדידות אצל מומחה לעניין ולראות אם זה אפשרי- התנאי שיש לה שיניים.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה