שלום רב

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/09/2009 | 19:39 | מאת: ניב

אני בן 23 בריא בדרך כלל, מעשן לשעבר,יש לי איזה בעיה שלפעמיים בלחצים או בהתרגשות יש לי כזה כמו קוצר נשימה שאני לא יכול לקחת נשימה ארוכה ולאחר זמן מה זה עובר,או למשל שאני מתפלל תפילות בבוקר או מנחה או ערבית אני מתחיל לפהק ויורדים לי דמעות כל הזמן זה איזה בעיה קשה או משהו שיעבור אם הזמן??

11/10/2009 | 23:10 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

פיהוק בד"כ קשור בעייפות. הרגשת קוצר נשימה יכולה להיות על רקע קושי בנשינה אפית, ראתית או אלרגיה. כדאי לבדוק. יתכן ומדובק בעייפות על רקע דום נשימה בשינה, לשקול מעבדת שינה. אם הבעיה נמשכת לפנות לבדיקת רופא.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה