בדיקת מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

21/08/2011 | 16:42 | מאת: שאול

שלום בצעתי בדיקת מעבדת שינה והם טוענים שאני לא נוחר ואין לי דום שינה בשינה. אשתי לעומת זאת טוענת שאני נוחר כל לילה בעוצמות חזקות כולל דום נשימה . גיל 65 רזה ובריא מה עושים?

24/08/2011 | 06:58 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

כנראה שאשתך צודקת- היא שומעת שאתה נוחר ונשים תמיד צודקות... לגבי דום הנשימה יתכן וקלינית אין כלומר לא מגיע להגדרה של דום נשימה אך היא רואה שיש לך פה ושם הפסקות נשימה. אם קיימת בעיקר נחירה ניתן לבדוק את האף והחיך אצל א א גרון ואז לראות אם ניתן לעזור בברכה

24/08/2011 | 12:20 | מאת: שאול

תודה על התשובה. האם יש נזק בריאותי במקרה שלי של נחירות והפסקות דום נשימה שלא מגיעות בחומרתן להגדרה הרפואית? בתודה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה