האם דום נשימה יכול להעלם , אצל מי שלא היה שמן

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/06/2011 | 20:03 | מאת: טל

שלום רב, בעלי אובחן לפני מספר שנים בגיל 44 כסובל מדום נשימה. לאחרונה אני רואה שהוא ישן על הצד ולא נוחר. האם יתכן שדום נשימה יעלם עם השנים (לא מדובר באדם שמן מלכתחילה)? בתודה על התשובה המפורטת ככל שתוכל בברכה טל

05/07/2011 | 23:38 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב דום נשימה בשינה על רקע חסימתי יכול להשתפר אם חלו שינויים לטובה במבנה האנטומי החוסם , למשל, הפחתת משקל, נסיגה בגודל שקדים, נשימה אפית טובה יותר. יתכן ובמנח מסויים את לא חשה בבעיה בשיא חומרתה. כדאי לחזור על מעבדת שינה ולראות... בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה