בדיקה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/08/2009 | 11:50 | מאת: בתי

שלום, איפה אפשר לעשות בדיקת איכות שינה בלי הפנייה של רופא ? ומהי בדיוק הבדיקה הזאתי? כמה זמן היא לוקחת?

07/08/2009 | 19:05 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לבתי שלום בדיקה לאיכות שינה היא למעשה מעבדת שינה- פוליסומנוגרפיה. לבדיקה זו מפנה רופא אף אוזן גרון לאחר בדיקה רפואית. ישנן מעבדות פרטיות ומכונים המבצעים מעבדת שינה בבית הלקוח ושולחים אליו טכנאי. ניתן לבצע גם בשיטה זו. אני ממליץ לעשות זאת בדרך המקובלת לאחר בדיקת רופא אף אוזן גרון. בהצלחה ד"ר ברוורמן

25/08/2009 | 11:25 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

בד"כ הפנייה למעבדת שינה היא דרך רופא מומחה אף אוזן גרון או נוירולוג. כדאי לעשות זאת אחרי בדיקת רופא. הבדיקה הינה מעבדת שינה או פוילסומנוגרפיה ויכולה להיות או במעבדת שינה מוכרת או בבית שלך. הבדיקה נערכת בזמן שנת לילה אחת. בהצלחה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה