נחירות אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/05/2011 | 08:43 | מאת: בתאל

שלום ד"ר. יש לי ילדה בת שנתיים ושלושה חודשים, לעיתים היא נוחרת בלילות בעיקר במהלך שעה השינה הראשונה, הנחירות אינן חזקות וזה נשמע כאילו האף סתום. לאחר מכן היא נושמת רגיל ללא נחירות ולקראת הבוקר שוב נוחרת. עליי לציין כי שינתה רגועה והיא לא מתעוררת בגלל הנחירות לא מורגשת אי נוחות בלתי נסבלת. אין לה נזלת קבועה שאפשר לראות. ולא בעיות אוזניים. כרגע מטופלת במוקסיפן בגלל חייד בגרון,אשמח לקבל הכוונה האם צריך לבדוק עניין אם יש קשר להפסקות נשימה.

05/05/2011 | 06:35 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום במידה ונוחרת וישנה עם פה פתוח, כדאי לבדוק אצל רופא א א גרון אם יש לה שקד שלישי מוגדל. אפשר לראות זאת בצילום רנטגן פשוט. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה