נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

21/03/2011 | 15:08 | מאת: חני

בחורה בת 44 בריאה ואין הסטוריה של בעיות בבית. לפני כארבעה חודשים התחלתי לנחור שלפעמים כשאני מתעוררת מהרעש אני נבהלת. מה זה? אני המומה. ביקרתי רופאת אף אוזן גרון ואחרי בדיקה לתוך מערות האף (כואבת ולא נעימה) היא הודיעה לי שאני לא נוחרת פוטנציאלית. ???? ובכל אופן לא ידוע לי כיצד אני יכולה להפסיק זאת והם ניתןץ

03/04/2011 | 00:57 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום חני בחורה בת 44 בריאה . לפני כארבעה חודשים התחלתי לנחור שלפעמים את מתעוררת מהרעש ונבהלת. ביקרת רופאת אף אוזן גרון ואחרי בדיקה לתוך מערות האף (כואבת ולא נעימה) היא הודיעה לך שאת לא נוחרת פוטנציאלית. ???? מה גורם לך להתחיל לנחור פתאום? האם יש עליה במשקל?, אף סתום, מחלה? האם יש ממצאים בבדיקת הרופאה? לא ברור. כדאי לעבור מעבדת שינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה