דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/03/2011 | 00:36 | מאת: ליאורה אברהם

בעלי אובחן עם דום נשימה בשינה בדרגה חמורה. הומלץ להשתמש ב-CPAP . ניסה ולא הצליח. שאלות: 1. האם המתקן SNORING CARE מטפל בבעיה גם על פני זמן. האם ניתן לדבר עם מישהו שמשתמש לפחות חצי שנה. 2. שמעתי שיש מכשירי CPAP מתקדמים המקלים על השימוש בהם, איך מגיעים לזה.

03/04/2011 | 00:53 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום ליאורה, בדום נשימה בשינה בדרגה חמורה, מומלץ שימוש במיכה. הומלץ להשתמש ב-CPAP . ניסה ולא הצליח. לגבי שאלותיך: 1. האם המתקן SNORING CARE מטפל בבעיה גם על פני זמן- קשה לדעת אם יפתור הבעיה במצב דום נשימה חמור כי השאלה אם יש בעיות אנטומיות, עודף משקל ויוד דברים שרופא אף אוזן גרון צריך לבדוק. המכשיר עוזר רק בחלק מהמקרים ולא בצורה מוחלטת אלא חלקית. 2. מכשירי CPAP מתקדמים המקלים על השימוש בהם, איך מגיעים- להתקשר למכון השינה שם עבר את הבדיקה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה