נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

27/12/2010 | 21:50 | מאת: קרנית

עברתי לפני כשנתיים בדיקת שינה עקב נחירות.בהתאם לתוצאות הבדיקה לא היו הפסקות נשימה.נאמר לי כי אני צריכה לעבור טיפול קוסמטי כדי להסיק את הנחירות.כשהלכתי לרופא א.א.ג. בקופת חולים עם תוצאות הבדיקה הוא יעץ לי לא לעשות כלום. מה בכל זאת ניתן לעשות כדי לטפל בבעיה? - אודה לך על תשובתך

06/01/2011 | 07:14 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, נחירות בלבד יתכנו עקב בעיה אפית או בחיך ובסיס לשון וכן גורמים נוספים. אני ממליץ על בדיקה יסודית והערכה לאפשרות של טיפול בCOBLATION בחיך במידה והנחירה מפריעה בצורה קשה.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה