הצילו

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/12/2010 | 08:16 | מאת: הילה

אני בת 30 נשואה + 1 בזמן ההריון החלה בעיית נחירות שהפריעה לי ולבעלי מאוד אבל לא ייחסנו לזה חשיבות כי חשבנו שזה תופעה של ההריון ושל לחץ על הסרעפת. אני כבר שנה אחרי לידה וזה רק הולך ומחמיר ברמה שבעלי מתקשה לישון לאורך כל הלילה נחירות חזקות מאוד בלי הפסקה חשוב לציין שאני בחורה רזה וזה לא נובע משומן עודף. אני ממש חסרת אונים לא יודעת לאן לפנות ומה לעשות ניתוח? טיפול בלייזר במרפאות פרטיות? אשמח לעצה

11/12/2010 | 15:12 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום הילה את בת 30 נשואה + 1 בזמן ההריון החלה בעיית נחירות שהפריעה לך ולבעלך מאוד. את כבר שנה אחרי לידה וזה רק הולך ומחמיר ברמה שבעלך מתקשה לישון לאורך כל הלילה נחירות חזקות מאוד בלי הפסקה. אני ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון, מעבדת שינה והחלטה על טיפול אשמח לפגוש אותך תור בטלפון 1705252611 בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה