בעיות נשימה - בהריון

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/11/2010 | 23:44 | מאת: לי

האם קשיי נשימה של האמא יכולים לפגוע בעובר בהריון? - שיהיה חסר לו חמצן למשל..? אני סובלת כל החיים מנזלת אלרגית וקושי לנשום נורמלי.. אני בהריון מתקדם ומאוד מוטרדת מהעניין בעקבות משהו שקראתי, אודה מאוד לתשובתך בעניין. לי

02/12/2010 | 15:14 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

דום נשימה בשינה יכול להיות מלווה בירידה ברויון החמצן בדם ולכן באופן תאורטי יכול להשפיע על ההריון, אולם לא ידוע לי על מחקר בעניין. את סובלת כל החיים מנזלת אלרגית וקושי לנשום מהאף, את בהריון מתקדם ומאוד מוטרדת מהעניין. בד"כ הריון גורם לגודש באף ומצבך הכללי קשור כנראה בנזלת אלרגית ואף סתום. אין זה אומר עדין שיש לך דום נשימה בשינה אלא אם עברת מעבדת שינה. אם קשה לך ויש עדות כי יש הפסקות נשימה בשינה אנא פני לבדיקת רוםא אף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה