sleep apnea

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/11/2010 | 01:54 | מאת: דנה

שלום . בעלי לפני כמה שנים אובחן כיסובל מדום נשימה בשינה בדרה בינונית. היה משתמש במכשיר cpap בלחץ של 15.לאחר מכן ירד במשקל יותר מ20 ק"ג. הפסיק לנחור לגמרי(בעקבות נחירות פנינו לבדיקה).עכשיו הפסיק להשתמש במכשיר. האם יש צורך בביקה חוזרת לאיבחון ההבעיה. או שנחירות נעלמו זה אומר שגם אין sleep apnea? תודה

02/12/2010 | 15:04 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום, בעלך אובחן כסובל מדום נשימה בשינה בדרגה בינונית. היה משתמש במכשיר cpap ולאחר מכן ירד במשקל יותר מ20 ק"ג. לדבריך, הפסיק לנחור לגמרי והפסיק להשתמש במכשיר. אני חושב כי כדאי לבצע מעבדת שינה חוזרת לראות מה המצב היום. ולראות שאין sleep apnea בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה