נחירות קשות ביותר

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/10/2010 | 00:06 | מאת: לוקלי

בעלי נוחר בלילה נחירות בעוצמה אדירה ביותר. בבדיקה פוליסומנוגפית נמצא:במשך 7 שעות, היו כ-400 הפסקות נשימה מלאות ו- 51 חלקיות, בצפיפות של 60 אירועים לשעה. נרשמו 464 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מתחת ל-90% עד למינימום של 64%. כמחצית האירועים היו מסוג הפסקת נשימה מרכזית. מה דעתך על התוצאות האלו? והצעתך לטיפול.? תודה רבה לך.

27/10/2010 | 07:00 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

מדובר בדום נשימה קשה אשר מחייב בדיקת בעלך על ידי אף אוזן גרון כדי לברר את אזור ההפרעה ואם ניתן לעזור... לשקול כמובן גם CPAP

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה