נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

05/08/2009 | 13:36 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 30, ללא משקל עודף ובריאות תקינה. בגיל 17 עברתי ניתוח פלסטי באף. בשנים האחרונות נודע לי שאני נוחרת במהלך השינה כאשר אני ישנה על הגב. כשאני ישנה על הצד, ככל הנראה, הנחירות עוצרות. האם יש טיפול לכך?

07/08/2009 | 18:49 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

מיטל שלום, ניתוח קוסמטי של האף לעיתים מיצר את מעברי האויר של האף. דבר זה יכול לתרום לנחירות. יתכנו גורמים נןספים הקשורים בחיך הרך, בסיס לשון ועוד. אני ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון ואם יש צורך בדיקת מעבדת שינה. במידה ויש ממצאים המתאימים לטיפול בחיך ניתן לטפל בחיך עם COBLATION ןלשפר את מצבך. בברכה ד"ר ברוורמן

07/08/2009 | 19:00 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

בתי שלום רב, בדיקת איכות שינה הינה בעצם מעבדת שינה. הפנייה לבדיקה זו נעשית בד"כ ע"י רופא אף אוזן גרון. ישנן מעבדות פרטיות ששולחות טכנאי הבייתה לבדיקה ביתית וניתן לפנות אליהם. בכל מקרה ממליץ לעשות זאת בדרך הנכונה של בדיקה רפואית ובדיקת שינה. בהצלחה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה