נחירות של בן זוגי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

05/09/2009 | 12:39 | מאת: אלה

שלום רב, בן זוגי בן 32 ומידי פעם נוחר. הנחירות אינן מידי לילה אבל הן תסמין למשהו לא תקין. שינתו של בן זוגי איננה חזקה כלל אבל אם לעיתים "תופסת" אותו שינה טובה הוא נוחר, בד"כ מהסיבה הזאת. איך ניתן לבדוק מה ההשלכות/ מה ניתן לעשות ע"מ שלבן זוגי תהיה שינה טובה יותר. בברכה אלה

13/09/2009 | 12:34 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לאלה שלום, אני ממליץ בשלב ראשון על בדיקת אף אוזן גרון מלאה ובהמשך מעבדת שינה וכך נדע מה מפריע. שתהיה לכם שינה טובה ושנה טובה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה