נדודי שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

21/09/2010 | 15:18 | מאת: פני

אני בת 56 הייתי ישנה טוב בלילות לפחות את ה7 שעות ביום.לאחרונה אני נרדמת ב10 בלילה ומתעוררת בשעות הבוקר המוקדמות כגון 2וחצי או 3וחצי ולא יכולה להירדם...גם לא ישנה שנת צהריים ואני מאוד עייפה לאורך היום..רצוני לציין שאין לי דאגות ברוך השם או מחשבות כשאני עולה לישון הכל תקין..אם אפשר לקבל עזרה דחוף כי אני עייפה ביום ולא יכולה להירדם גם ביום....בתודה פני

04/10/2010 | 06:36 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

הפרעות שינה הן בעיה ידועה. ממליץ על בדיקה במרפאת שינה כולל מעבדת שינה לאבחון מדוייק יותר של הבעיה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה