הפרעת שינה-דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

19/09/2010 | 12:16 | מאת: irissherez

בעלי בן 43 נוחר שנים עבר בדיקה במעבדת שינה ואובחן כסובל מדום נשימה, קיבל מסכה אך בשנתים האחרונות הוא טוען שבגלל שהאף סתום הוא אינו מסוגל לישון עם המסכה כי הוא מרגיש שהוא נחנק ברצוני לציין כי הוא סובל מעודף משקל, ישן המון שעות וטוען שהוא תמיד עייף העם עליו להחליף את המסיכה או לקבל שוב הפניה למעבדת שינה

21/09/2010 | 06:55 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום, בעלך סובל מדום נשימה וקיבל מסכה אך בגלל שהאף סתום הוא אינו מסוגל לישון עם המסכה - יתכן מאוד כי הוא צודק ולכן יש לבדוק את האף במרפאת אף אוזן גרון. אם יש בעיה במעבר אפי ניתן לתקן זאת בד"כ. לפני שיפנה להחליף את המסיכה מציע בדיקת א א גרון בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה