בעיות נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

01/09/2009 | 12:28 | מאת: ד.

שלום אני רוצה להבין למה אני נוחרת כשאני עייפה או כשממש חם לי חוץ מזה יש לי מתחילת הקיץ קשיי נשימה במיוחד בבוקר - גם באזור המרכז וגם באזור ירושלים אני עד 12 נושמת בקושי תודה

13/09/2009 | 12:39 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, שעייפים, ישנים עמוק ויתכן רפיון שרירים בזמן שינה טובה שתגרום לרטט של החיך והענבל ולהפסקות נשימה בשינה. לא ברור למה בבוקר יותר קשה לך לנשום אך כדאי לך להיבדק ע"י רופא א א גרון שיבדוק גם אף חללי האף. בברכה שנה טובה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה