בעית עייפות ונחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

31/08/2010 | 09:59 | מאת: שלום

שלום רב רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פיתרון לבעית עיפות אני היום בן 24 כבר מיגיל קטן אני מרגיש עייפות רצינית במשך היום זה מגיע עד לרמה כזאת שאני מרגיש כאילו לא ישנתי יומים ואני ישן מספיק שעות וזה לא עוזר כמו כן גם בשעת השינה אני נוחר עד כדי כך שאני מתעורר מהרעש שלי וזה גם מפריע לסובבים אותי קורה לי גם הרבה פעמים שאני נחנק תוך כדי הנחירות ואני מתעורר מיד אני אודה לך אם תוכל לעזור ולתת לי פיתרון לבעיות אלו תודה רבה

06/09/2010 | 07:05 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב אתהנוחר עד כדי כך שאתה מתעורר מהרעש שלך וזה גם מפריע לסובבים אותך. קורה גם הרבה פעמים שאתה נחנק תוך כדי הנחירות ומתעורר מיד - תופעות אלו קשורות לעייפות ויכולות להצביע על דום נשימה בשינה. אני ממליץ על בדיקת רופא אף אוזן גרון ומעבדת שינה בשלב ראשון. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה