נחירות מרובות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/08/2010 | 16:14 | מאת: גלעד

שלום, אני מודאג מאבא שלי, שנוחר בכל שינה וללא הפסקה. נשימתו מאוד מאומצת והוא ישן עם פה פתוח. בנוסף, מידי פעם במהלך השינה ישנן מעין הפסקות נשימה קצרות המלוות בנחירה חזקה אחת וכשזה קורה, הוא מזיז את הרגל הימנית בצורת מתיחה (והכל ללא ידיעה כמובן). צורת השינה היא על הגב כשגובה הרגל הוא מעל לגובה שאר הגוף (הוא בד"כ שוכב בסלון בכורסת טלביזיה ומטה אותה לאחור). אודה מאוד על התייחסותכם. האם מדובר במצב מסוכן? מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?

14/08/2010 | 01:48 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום גלעד אבא שלך נוחר בכל שינה וללא הפסקה. נשימתו מאוד מאומצת והוא ישן עם פה פתוח. בנוסף, מידי פעם במהלך השינה ישנן מעין הפסקות נשימה קצרות המלוות בנחירה חזקה אחת וכשזה קורה, הוא מזיז את הרגל הימנית בצורת מתיחה (והכל ללא ידיעה כמובן).- תאורך יכול להתאים לדום נשימה בשינה. מציע להגיע לרופא אף אוזן גרון לבדיקה וכן לעבור מעבדת שינה. לאחר האבחון ניתן לראות איך להתקדם בברכה

10/09/2010 | 18:12 | מאת: מירי

בעלי סובל גם כן מנחירות,פניתי לחברת פי מדיקל ציוד רפואי והם סיפרו לי שבמקרים רבים הנחירות נובעות מהשינה על הגב, הם אמנם גם מומחים למכשירים שנותנים מענה לדום נשימה כגון סיפאפ אך המליצו לי לבדוק כמה אפשרויות לפני שמגיעים למצב של שינה עם מסיכה על הפנים הם מאוד מקצועיים ויש להם המון פתרונות הקלה לבעיות בשינה מירי

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה