בעיה בהתאמה לCpap. ייעוץ בנושא סד לשיניים.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

14/02/2020 | 21:32 | מאת: אלי

אני משתמש בהתקן cpap כחצי שנה לאחר שנבדקתי במכון שינה עם 42 הפסקות נשימה. עד לפני כחודש ,ישנתי רצוף מספר שעות שלא כבעבר,והפסקות הנשימה ירדו דרמטית ל2-4 לערך. מזה כחודש התחלתי להתעורר עם לחץ אויר לא מובן לאחר כשלש שעות לערך וחשדתי שהמכשיר לא תקין. הוחלף לי מכשיר ואותה בעיה חזרה.לחץ אויר חזק שהעיר אותי לאחר מספר שעות. האם יתכן שזה קורה בגלל המכשיר או בגלל דחיייה של הגוף שלי. אולי תופעות כאלה מוכרות. אני שוקל להחליף את הcpap חסד לשיניים. מי יכול ליעץ לי בנושא?

שלום, אתה משתמש בהתקן cpap כחצי שנה . יש לך 42 הפסקות נשימה. מזה כחודש התחלת להתעורר עם לחץ אויר לא מובן לאחר כשלש שעות לערך הוחלף מכשיר ואותה בעיה חזרה.לחץ אויר חזק שהעיר אותך לאחר מספר שעות. יתכן בעיה במסיכה. יש להתייעץ עם טכנאי CPAP בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה