טיפול בנחירות כמחליך ניתוח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/04/2019 | 12:43 | מאת: שירה

לאחרונה נתקלתי בפרסומים של מכונים המציעים סדרה של טיפולים בנחירות בלייזר. הלכתי לבדיקת יעוץ. הטיפול הנעשה בקליניקה, במקום וללא הרדמה. מדובר בטיפול אחד בכל חודש למשך חצי שנה ולאחר מכן מספר טיפולים לחיזוק בהמשך. אשמח לשמוע דעתך על טיפול מסוג זה שהרי הוא במקום ניתוח.

שלום, לאחרונה נתקלת בפרסומים של מכונים המציעים סדרה של טיפולים בנחירות בלייזר. הלכת לבדיקת יעוץ. הטיפול הנעשה בקליניקה, במקום וללא הרדמה. מדובר בטיפול אחד בכל חודש למשך חצי שנה ולאחר מכן מספר טיפולים לחיזוק בהמשך. אין בידי כל ידע וסימוכין מהספרות הרפואית אם טיפולים אלו יעילים. מציע לך להזהר ולבדוק היטב לפני שאתה פונה לטיפולים אלו. לא ידוע לי שטיפולים אלו מחליפים ניתוח. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה