טיפול נחירות בלייזר פוטונה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/03/2019 | 00:15 | מאת: רונן

האם הטיפול מוכר , עשיתי בדיקה בסאן קליניק ואמרו לי שיש לי חך בדרגה 3 מתוך 5 וטיפול בלייזר פוטונה מחזק את החך ולאחר סדרה של 5 טיפולים בני 15 דק וללא כאבים , יש שיפור משמעותי ? האם הטיפול מוכר לך ? ואמין ?

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה