מחפש דחוף המלצה לניתוח נחירות בירושלים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/03/2019 | 15:16 | מאת: ליאור

שלום וברכה לכב׳ הרופאים הבכירים בפורום!! אני מחפש דחוף המלצה לניתוח נחירות עבורי. בעיקר המלצה על רופאים מנתחים מאיזור ירושלים שיוכלו לאבחן את הבעיה שלי ויתנו חוות דעת אם מתאים ניתוח אף או ניתוח אחר. תודה ושבת שלום וחודש טוב ומבורך

שלום, אתה מחפש דחוף המלצה לניתוח נחירות. בעיקר המלצה על רופאים מנתחים מאיזור ירושלים. אין ספק כי גם בהדסה וגם בשערי צדק תמצא את מיטב הרופאים. הם יוכלו לאבחן את הבעיה ויתנו חוות דעת. חג שמח בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה