דום נשימה בשינה מלווה בcpap

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

01/04/2018 | 18:45 | מאת: בן ציון

לרופא שלום מזה שנים רבות אני סובל מדום נשימה במצב של בנוני קשה ומשתמש במכשיר. אבל ברצוני לדעת אם יש טיפול בלייזר או גלי רדיו או ניתוח של הרמת שריר החיך , שימנע לפחות דום נשימה. אני מעדיף אופציה של טיפול למרות שאני משתמש במכשיר שינה. מחכה לתשובתך חג שמח

שלום רב, מזה שנים רבות אתה סובל מדום נשימה במצב בנוני -קשה ומשתמש במכשיר. יש טיפול כירורגי בנוסף למסיכה. בטיפול ניתוחי בגלי רדיו להרמת שריר החיך , נתן לשפר ולטפל בדום נשימה. חג שמח בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה