השפעה מדהימה למכשיר הסיפאפ

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

14/02/2018 | 09:31 | מאת: מורי

אני רוצה לשתף את הפורום בכמה תובנות לאחר שימוש של שנתיים וחצי במכשיר סיפאפ. אני בן 70 ומאד פעיל ספורטיבית. מגיל 60 לערך התחלתי לחוות קושי בעבודת משקולות בחדר כושר, ירידה ביכולת ותקופות ארוכות של קושי להתאושש. ייחסתי זאת כמובן לגיל והורדתי עצימות. בשנה וחצי האחרונות הגוף מגיב באופן שונה וחזרתי לעצימות האימון של גיל 60 ללא התופעות שחוויתי בעבר. התאוששות הגוף מאימון שהיא חלק עיקרי ביכולת להתאמן, מתרחשת בלילה בשינה והסתבר לי בבדיקה בגיל 67 שיש לי הרבה מאד הפסקות נשימה, ומכאן סביר מאד ששינוי אופי השינה בגלל המכשיר הפילאי הוא הגורם לשיפור. אני חווה שיפור גם בתחומים נוספים, אבל סיפור המשקלות ניתן למדידה מספרית - איזה משקל אני מעמיס, ולכן המעניין ביותר.

שלום רב, לאחר שימוש של שנתיים וחצי במכשיר סיפאפ אתה משתף אותנו בשיפור האישי שלך עם הCPAP כל הכבוד, תהיה בריא. בברכה.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה