הפרעות דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

31/01/2018 | 19:58 | מאת: אריה

אני סובל הרבה שנים מדום נשימה בשינה ומשתמש בסי פאפ. לאחרונה קבלתי הצעה מסאן קליניק לטפל באמצעות לייזר 3 טיפולים לא מלווים בכאבים. הוסבר לי שהמטרה לכווץ את החיך העליון ולכן תהיה פחות חסימה. הם מבטיחים הצלחה של 95% מה דעתך?

אתה סובל הרבה שנים מדום נשימה בשינה ומשתמש בסי פאפ. לאחרונה קבלת הצעה לטפל באמצעות לייזר 3 טיפולים לא מלווים בכאבים. הם מבטיחים הצלחה של 95% . ממליץ לך להיזהר לפני החלטתך. לא ידוע לי על טיפול כזה על פי הספרות ולא על אחוזי הצלחה כה גבוהים. רצוי שתבדוק טוב טוב!!!

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה