ניתוח קונכיות ותופעה מוזרה.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

18/09/2017 | 18:34 | מאת: אלכס

שלום רב, לפני שנתיים השתמשתי באלרין תרסיס מדוד לעף, ביום השלישי הרגשתי שמשהו לא בסדר והספקתי. מאז אני סובל מעף סתום כאשר אני נשכב. בגלל שהעף סתום אני נושם מהפה, בגלל היובש בפה אני מתעורר כל 20-30 דקות וככה משך כל הלילה. (שנתיים של סיוט בלתי נסבל) הדבר המוזר הוא שאם אני לא ישן בלילה אז ביום האף פתוח גם בשכיבה. לכן אני בדרך כלל יושן ביום כי העף נפתח לגמרי. (אין הסבר לאף אחד מהרופאים לתופעה). ניסיתי כבר כל דבר אפשרי ועברתי כבר מספר רופאים. כולם ממליצים לעבור ניתוח יישור מחיצה + הצרת קונכיות. (משהו שאני מפחד לעשות) ראיתי שיש 2 טכנולוגיאות חדשות כיום. 1. הצרת קונכיות על ידי גלי רדיו. 2.קובלצייה (COBLATION). לפי הסרטונים נראה שהדבר מבוצע תוך 10 דקות וללא סבל. האם יש סיבוכים? איפה אפשר לבצע את זה? (לא מצאתי בשום מקום) אשמח לשמוע כל מידע אפשרי בנושא. עזבתי את העבודה, אני יושן ביום וחי בלילה עקב הבעיה. כל החיים נהרסים, אי אפשר לחיות ככה. מבקש את עזרתכם.

שלום , לפני שנתיים השתמשת באלרין . מאז אתה סובל מאף סתום . אתה נושם מהפה, בגלל היובש אתה מתעורר כל 20-30 דקות וככה משך כל הלילה. (שנתיים של סיוט בלתי נסבל) כולם ממליצים לעבור ניתוח יישור מחיצה + הצרת קונכיות. נכון כי יש מס טכנולוגיות 1. הצרת קונכיות על ידי גלי רדיו. .קובלצייה (COBLATION). ניתוח רגיל בד"כ אין סיבוכים. אפשר לבצע בהלל יפה ואף באלישע בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה