טיפול בנחירות באמצעות גלי חום

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/06/2017 | 01:58 | מאת: נחירות ודום נשימתי

לאחרונה נחשפתי באינטרנט לטיפול המוצע ע״י ד״ר הוכוולד לטיפול בנחירות באמצעות צריבת רקמת החך בגלי חום40 מעלות. האם טיפול זה מוכר וידוע כיעיל. האם הטיפול עדיף על טיפול בלייזר. איזה סיכון יש בטיפול מסוג זה אם בכלל

שלום, לגבי טיפול בנחירות באמצעות צריבת רקמת החך בגלי חום, איני מכיר. אני מכיר טיפול בטכנולוגיה של אנרגיה של גלי קול הקרויה COBLATION אאינה גורמת חימום רב. הטיפול בגלי רדיו מוכר וידוע כיעיל. טיפול בלייזר פחות ממולץ וגורם לחום גבוה יותר. אין סיכון משמעותי. בכל טיפול קיים סיכון. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה