דום נשימה בלילה, נחירות עיפות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

27/05/2017 | 23:04 | מאת: ארק הזקן

לפני למעלה משנה נקבע במעבדת שינה שאני (בן 80) סובל מדום נשימה מוגזם והומלץ על CPAP בו אני משתמש ברצף מינואר 16. האם יש סיכוי שבדיקה מחודשת במעבדת שינה תראה הטבה, ותייתר את הצורך ב-CPAP. האם קופ'ח תממן את הבדיקה?

שלום, לפני למעלה משנה נקבע במעבדת שינה שאתה סובל מדום נשימה והומלץ על CPAP בו אתה משתמש ברצף מינואר 16. קיים סיכוי שבדיקה מחודשת במעבדת שינה תראה הטבה, אם עשית שינוי במשקל או אחר. אם לא היה כל שינוי הסיכוי הוא קטן. קופ'ח תממן את הבדיקה אם יש הצדקה - כמו אם עברת טיפול מסויים ויתכן שינוי במצב. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה