פתרתי את בעית הנחירות של בעלי ובחינם!!

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/03/2017 | 08:56 | מאת: נילי

לאחר שהנחירות לא איפשרו לי לישון כלל, הצלחתי להגיע לסיבה ולפתור את הבעיה. כשלא ישנים יש הרבה מאוד זמן לחשיבה. בהתחלה, חשבתי על זה שכשאנחנו בחו"ל בעלי לא נוחר כלל. יחסתי את זה לעייפות של שנינו בחו"ל. לאחר יום שלם של הליכה ודברים חדשים לראות, לעשות ולטעום שנינו ישנים טוב יותר ועמוק יותר, כך שהוא אולי נוחר פחות ואני אולי ישנה עמוק יותר והנחירות לא מפריעות לי. אבל בבית, גם בלילות לאחר ימים מתישים במיוחד, הנחירות עדיין לא נתנו לי לישון. ואז חשבתי על זה שבחו"ל בעלי תמיד עורם הרבה כרים וישן עליהם ושאנחנו גם תמיד מבקשים תוספת כרים במקומות הלינה. ועוד חשבתי על זה שלמרות שבעלי ישן בבית על שני כרים גדולים זה על גבי זה, הוא מקפל את הכר העליון כדי שיהיה גבוה יותר. ואז בא לי רעיון. נתתי לו עוד כר גדול והוא הניח אותו על השניים הרגילים. ומאז, אין יותר נחירות בכלל. השינוי הזה של כמה מעלות בזוית השינה גרם לכך שמנח הרקמות הרכות בלוע שגורם לנחירות השתנה והשקט חזר לשרור. רציתי לשתף כדי שאולי עוד אנשים ימצאו כך שלוה ושינה טובה.

שלום, לאחר שהנחירות לא איפשרו לך לישון כלל, בחו"ל, לאחר יום שלם של הליכה ודברים חדשים לראות, לעשות ולטעום אתם ישנים טוב יותר ועמוק יותר, כך שהוא אולי נוחר פחות את חשבת על זה שבחו"ל בעלך תמיד ישן על הרבה כריות. נתתי לו עוד כר גדול והוא הניח אותו על השניים הרגילים. ומאז, אין יותר נחירות בכלל. לדבריך, השינוי הזה של כמה מעלות בזוית השינה גרם לכך שמנח הרקמות הרכות בלוע שגורם לנחירות השתנה והשקט חזר לשרור. יתכן וההגבהה במקרה של בעלך עזרה- אנו מכנים זאת POSITIONAL THERAPY יפה. תודה ששתפת אותנו. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה