האם יש כזה דבר ספריי הרדמה שפורצים משתמשים בו?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

27/02/2017 | 19:01 | מאת: תרסיס הרדמה לפורצים

שלום רב, בשכונתי פריצות רבות. הגנבים נכנסים ופורצים ואף אחד לא מתעורר. לכן סבורים שיש כאן שימוש בספריי הרדמה. הבנתי שרק לרופאים יש גישה לספריי הזה והגנבים גונבים אותו מבתי חולים. שאלתי: האם זו אגדה עורבנית או שאכן זה נכון? האם ניתן להתגונן נגד השפעות הספריי?

שלום, בשכונתך יש פריצות רבות. הגנבים נכנסים ופורצים ואף אחד לא מתעורר. לכן לדבריך סבורים שיש כאן שימוש בספריי הרדמה. אני לא מכיר ספריי כזה. לא ידוע על כך כלום. בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה