גלי רדיו או aveo tsd

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

23/01/2017 | 10:47 | מאת: אלי

שלום אני סובל מנחירות מאד חזקות כמו הרוב ורעייתי עברה כבר לחדר אחר, יש לי דום נשימה 3-4 פעמים להערכתי. אני בדקתי מה אפשר לעשות ןניתוח פולשני לא בא בחשבון וכששאלתי את הרופא המומחה לגבי גלי רדיו שפרסמת לטענתו הפסיקו את זה מאחר ולא פועל. מה להערכתך כדאי ומה דעתך על המוצר החדש יחסית aveo TSD ?

שלום יש לך נחירות מאד חזקות ורעייתך עברה כבר לחדר אחר. יש לך דום נשימה . גלי רדיו זה תדר עליו עובדים חלק מהמכשירים אני עובד עם COBLATION והשאלה מה עושים עם המכשיר. אם הטיפול הוא באינדיקציה הנכונה ובפעולה המתאימה סיכויי ההצלחה עולים. המוצר החדש יחסית aveo TSD הוא מייצב הלשון מסיליקון ואין לי עד כה שום מידע של הצלחה. בברכה

30/01/2017 | 10:21 | מאת: אלי

תוכל לתת לי קצת יותר פרטים לגבי הטיפול שלך ועד כמה הסיכויים להצלחה אצלך כי אני מעוניין ואשמח לממליצים שעשו אצלך את הטיפול תודה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה