נחירות ועייפות בבקרים ובמהלך היום

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/01/2017 | 11:06 | מאת: שרית

שלום רב, בעלי נוחר מזה המון שנים. לאחרונה הוא מתקשה להתעורר בבוקר מרוב עייפות, וחווה עייפות קשה במהלך היום ובשעות אחהצ והערב. האם מחייב ללכת למעבדת שינה? או שפשוט ניתן לרכוש מכשיר המקל על הנחירות, כמו לדוגמא מכשיר CPAP או AIRING. בנוסף אשמח לחוות דעתך לגבי מכשיר ה-AIRING , האם כבר משתמשים בו בארץ ובעולם? האם הוא יעיל לפתרון בנחירות? תודה, שרית

שלום, בעלך נוחר המון שנים. לאחרונה הוא מתקשה להתעורר בבוקר מרוב עייפות, וחווה עייפות קשה במהלך היום ובשעות אחהצ והערב. לאור ההחמרה נראה כי יש צורך לעבור בדיקת מעבדת שינה. אין טעם לנסות כל מיני פתרונות ללא אבחנה ברורה. אני לא מכיר את מכשיר ה-AIRING .אולם מדובר במכשיר CPAP זעיר לאף. אין לנו כל נסיון איתו עדין. ממליץ קודם על אבחון של מעבדת שינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה