נחירות - בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

16/06/2010 | 20:32 | מאת: משהי

שלום אני בת 25 ואם הזמן בעלי התחיל לשים לב שאני מאוד נוחרת בלילה. הלחתי לרופא אאג והיא אמרה לי שמבחינה רפאוית אני בריאה ואין שום דבר שיכול לעזור לי. מה לעשות על מנת להפסיק לנחור...אני עדיין מאוד צעירה לזה...

18/06/2010 | 22:40 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון לזהוי מקור הבעיה. יתכן ויהיה צורך לעבור מעבדת שינה ואז למצא פתרון לבעיה בברכה

14/07/2010 | 09:16 | מאת: דותן

תנסי חדר מלח. אני קניתי אצלם גם מנורת מלח ואשתי מספרת שמהיום שהתחלתי להשתמש בה הנחירות ירדו משמעותית. שווא ניסיון

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה