איש מקצוע

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

10/07/2009 | 15:53 | מאת: ציונה

נירה, תודה על התשובה. עליי לומר כי קרוב לוודאי שבעלי יסרב לפנות לאיש מקצוע.. וחבל עד מאוד - הרי הסבל אכן קשה מנשוא. נראה מה ניתן יהיה לעשות עם העניין הזה בהמשך.. נירה, שאלה אחרת, אך באותו נושא: בעלי קשור מאוד לבית הוריו שעומד כעת בדד, הוא מבקר שם מספר פעמים ביום ואף דיבר, לא פעם אחת, על אפשרות לרכוש הבית על מנת לשמ?ר את שלמותו לאורך השנים, כמו כן הזיכרונות הרבים והעשירים הממלאים אותו. האם רכישת הבית וזמינותו הקבועה לא יזיקו לתהליך ההחלמה, כוונתי, כמובן, ליציאה הסופית מן האבל והיגון הקשים (?) אני כאן, ממתינה לתשובתך ציונה

ציונה יקרה! להיות בת זוגו של אדם אבל....אני מביטה בפניותייך וחושבת לעצמי עד כמה משמעותית האיכפתית שלך ועם זאת מקומך כיום אינו פשוט וכאוב ומבלבל לא פחות מזה שלו.דעי כי משאבייך אלו משמעותיים מאין כמוהם לתחושת השייכות והנאהבות של בעלך שעולמו התנפץ ומהווים נדבך משמעותי ב"החלמה". בית הוריו משמעותי כעת מאוד! הוא מהווה חיבור למקומות שם נוכחת אימו במרחבי הנפש והרוח שלו.לכל אדם הדרך שלו להתאבל ובעלך זקוק לבית הזה לא רק כמרחב פיזי אלא בעיקר נפשי ורוחני בתהליך האובדן שלו. אם רכישת הבית אינה הרסנית בעבור מי מבני המשפחה (למשל, קניית הבית מאלצת אותכם לקחת הלואות משמעותיות או עשוייה לעורר כעסים ונתקים מבני משפחה משמעותיים)הייתי ממליצה "ללכת איתו" ולאפשר את הרכישה. שלך נירה

11/07/2009 | 20:47 | מאת: ציונה

בכך שח?זקת את מחשבותיי בנוגע לרכישת הבית. המון תודות לך, גם על המילים החמות שכתבת - הן, בהחלט, מחממות את ליבי. שבוע נפלא לך, ציונה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול